2 miljoonaa Windows Phone 7 laitetta ”putkessa”

Microsoft on juuri julkaissut tiedon että he ovat toimittaneet 2 miljonna WP7 lisenssiä. Selkokielellä tämä tarkoittanee, että WP7 lisenssoijat ovat rakentaneet 2M puhelinta ja että nämä puhelimet ovat jossakin välillä tuotantolaitokset – asiakas. Kuinka monta puhelinta varsinaisesti on myyty asiakkaille ei ole ainakaan minun tiedossa.

Jos vertaa tätä lukua vaikka Elopin Nokia tulosjulkistuksessa ilmoittamaan 5M myytyyn Symbian^3 laitteseen tai noin 15M 4Q2010 myytyyn sekä Android että iPhone laiteeseen, numero ei tietenkään näytä kovinkaan suurelta.

Parempi vertailukohde lienee kuitenkin Androidin alkutaival. Ensimmäinen Android puhelin (HTC Dream/G1) julkaisiin syyskuussa 2008. Laitteen ensimmäinen myyjä, T-Mobile, ilmoitti vasta kevällä 2009 että oli myynyt 1M Android puhelinta, tästä tosin puuttuu muualla maailmassa myydyt laitteet. Jos näihin lukuihin vertaa, niin WP7 menestyy toistaiseksi ihan hyvin.

Samalla Microsoft ilmoitti, että suuri osa WP7 käyttäjistä ovat hyvin tyytyväisiä puhelimeensa ja suosittelisivat sitä mielellään muille. Tähän mielipiteeseen yhtyy myös wpseiska-blogi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: